Pahoinpidelty kumkvatti

Kumkvatti, tuo pieni omituinen sitrushedelmä, houkuttelee minua usein hedelmätiskillä. En vaan oikein ole keksinyt mitään kiinnostavaa käyttötarkoitusta sille. Tässä eräänä päivänä päätin, että ostan muutaman ja teen niistä jotain.

Kumkvatti cocktail drinkki gin gini rosmariini st Germain seljankukkalikööri

Sattuipa sitten sopivasti, että olimme päättäneet sekoitella sinä päivänä hieman drinkkejä. Googlailun tuloksena löysin Talia Buntingin blogista reseptin, joka toimi pohjana tälle kokeilulle. Kaipasin omaan juomaani hieman enemmän makua, joten lisäsin likööriä, sokeria ja kumkvatin. Juoma oli hurjan hyvää ja näitä tulee varmasti tehtyä jatkossa useamminkin.

Kumkvatti cocktail drinkki Jersey gin gini rosmariini st Germain seljankukkalikööri

Kumquat smash

3cl giniä
2cl St. Germain
4 kumkvattia
3tl sokeria
12cl soodavesi

rosmariininoksa
kumkvatteja

Laita pestyt kahtia halkaistut kumkvatit ja sokeri shakerin pohjalle. Murskaa kunnolla survimella. Lisää alkoholit ja murskaa vielä vähän lisää. Lisää jäitä ja sheikkaa. Siivilöi lasiin jäiden päälle ja lisää soodavesi. Koristele rosmariinilla ja viipaloiduilla kumkvateilla.

Kumkvatti cocktail drinkki Jersey gin gini rosmariini st Germain seljankukkalikööri

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.