Bloody Mary

Opin juomaan Bloody Maryja vasta pari vuotta sitten. Ystävä tilasi juoman lounaalla ja sain maistaa lasista. Yllättäen tuo juoma mitä olin aina karttanut sellerinvarren ja tomaattimehun takia olikin hyvää! Kikka onkin maustaa juomaa tarpeeksi. Jos lasissa maistuu vain tomaattimehu, pitää lisätä worcester saucea ja Tabascoa. Kokeile rohkeasti, löydät varmasti itsellesi sopivan suhteen ja opit pitämään tästä perinteisestä krapulan kesyttäjästä.

Bloody Maryn voit koristella perinteisesti sellerinvarrella tai päästää mielikuvituksen valloilleen. Olen nähnyt kuvia, joissa juoman koristeena on ollut kaikkea katkaravuista pieneen hampurilaiseen. Itse pidän kurkusta sellerin kanssa, sillä tykkään nakerrella koristeita, mutta en pidä selleristä.

Tomaatti mehu cocktail drinkki Tabasco selleri aamupala brunssi

Bloody Mary

4 cl vodka
8 cl tomaattimehu
1.5 cl sitruunamehu
1 tl Worcesterkastike
Tabasco
(piparjuuri)
(selleri)suola
pippuri

sellerin varsi
(kurkku, lime)

Mittaa ainekset shakeriin jäiden päälle. Sekoita tai ravista kevyesti. Siivilöi tuoreiden jäiden päälle lasiin. Koristele sellerinvarrella.

Tomaatti mehu cocktail drinkki Tabasco selleri aamupala brunssi