Old Fashioned

Old Fashioned on vanha drinkki, vähän kuten nimikin antaa jo ymmärtää. Ensimmäisen kerran siihen viitattiin lehdessä vuonna 1806, nimensä se sai 1800-luvun loppupuolella ja televisiosarja Mad Men toi sen viimeistään nykypäivän kuluttajien tietoon.

Meillä mies on juonut näitä jo hyvän aikaa ja kyllähän nämä minullekin maistuvat. Vaikka tähän tulee Angostura bittereitä, ei drinkki silti ole liian katkera maultaan sokerin tasapainottaessa kokonaisuutta.

old fashioned cocktail drinkki maker's mark bourbon angostura bitters

Old Fashioned

1 pala sokeria
2 tippaa angosturaa
1tl soodavettä
4cl bourbon viskiä

appelsiinisiivu
cocktailkirsikka

Laita lasin pohjalle sokeripala tai vajaa teelusikallinen hienoa sokeria. Lisää päälle angostura ja vesi. Murskaa sokeri lasin pohjaa vasten. Lisää viski ja jäitä. Sekoita. Koristele appelsiinisiivulla ja cocktailkirsikalla.

old fashioned cocktail drinkki maker's mark bourbon angostura bitters

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.