Ruusu gin & tonic

Gin&Tonic on meillä ollut jo vuosia sellainen perusjuoma. Sitä juodaan mökillä ja kotona. Brunssilla aperitiivina ja yöllä baarissa. Jos ei muuta keksi niin GT on aina hyvä. Mutta vuosien vieriessä välillä on kiva kokeilla muutakin. Tai sitten tuunata sitä vanhaa hyvää!

Hendrick's ruusuvesi ruusu GT gintonic cocktail drinkki resepti

Pari vuotta sitten innostuin ruususta. Siis makuna, ei kukkana! Ostinkin ruusuvettä lähikaupasta ja teetä tilatessani huomioni vei kuivatut ruusunnuput. Siitä lähti innostus kokeilla ruusua myös juomissa, ovathan nuo nuput niin herkkiä ja kauniita koristeita juoman pinnalla kelluessaan. Välillä voi söpöillä ja juoda GT:n ruusuisena.

Hendrick's ruusuvesi ruusu GT gintonic cocktail drinkki resepti

Ruusu GT

4cl Hendrick’s gin
1,5cl sitruunamehu
1tl ruusuvesi
tonic

kurkkua
ruusun terälehtiä
jäitä

Mittaa lasiin jäiden päälle kaikki aineet. Sekoita.
Koristele kurkulla ja ruusun terälehdillä tai kuivatuilla ruusunnupuilla.

Hendrick's ruusuvesi ruusu GT gintonic cocktail drinkki resepti