Vesi vanhin voitehista

Mies tapasi työasioissa vanhaa ystävää ja hän lähetti minulle tuliaisiksi pullollisen vettä. Ja mitä vettä!!! Suomalaista, ainutlaatuista jääkauden sulamisvettä, tarkoitettuna pääasiallisesti vientiin. Hienoa vettä hienossa pullossa. Olin jo pidempään himoinnut kyseistä neliömäistä, kaunista pulloa ja nyt sain sellaisen! 

Veden maku on käsittämättömän hyvä. Pehmeä, puhdas ja kevyt, kuin pilvenhattara suussa. Join töissä pullollisen Vellamoa ja täytin pullon tyhjennettyä sen hanavedellä. Vaikka Suomen hanavesi on hyvää ja puhdasta, kontrasti tähän oli järkyttävä. Miten aiemmin ihan hyvältä maistunut hanavesi voikin olla niin pistävän ja kovan makuista laatuveden jälkeen. Hämmentävää.

Vellamo on mineraalipitoista syvälähdevettä Heinolasta ja siitä ainakin 30% on jääkautista perua. Luontoäidin itsensä 8000 vuotta sitten tislaamaa, ilman minkäänlaisia saastejäämiä. Ja nyt tätä maailman puhtainta vettä kuljetetaan ympäri maailman!

Ice Age Water Oy osti keväällä käyttöoikeudet Vellamo-tavaramerkkiin sekä Heinolan kaivoon ja laittoi samalla koko konseptin uusiksi uudella pullolla, uudella imagolla ja uudella strategialla. Syksyllä Vellamo kutsuttiin Singaporeen, F1-kilpailujen virallisen vip-juhlien järjestäjän, Amber Loungen yhteistyökumppaniksi. Mukaan pääseminen oli mahtava mahdollisuus, sillä formulakilpailujen kulisseissa tehdään globaalia bisnestä ja yllättäviäkin ovia saattaa aueta. Tapahtuma oli kuulemma hieno, vaikka pääsy sinne olikin mutkainen. Singapore kun luokittelee veden riskielintarvikkeeksi ja tämä toi ongelmia tuotteen maahantuontiin pikaisella aikataululla. Onneksi pullot saatiin kuitenkin paikalle ajoissa ja bileet käyntiin.

vellamo water ice age water
Kuva: Vellamo / Aki Vänni

Suomalainen puhdas luontohan on jo maailmalla käsite. Myös suomalaisella vedellä on maailmalla hyvä maine, ja onhan Unescokin valinnut sen maailman puhtaimmaksi. Mutta tähän mennessä yritykset kaupallistaa suomalainen vesi ovat jokainen jostain syystä epäonnistuneet. Vellamolla on kuitenkin yksi valttikortti. Useimmat kivennäisvedet ovat happamia ja kivennäisaineet ovat teollisesti lisättyjä. Vellamolla veden alkaalisuus (pH >7) ja kivennäisainepitoisuus ovat luonnollisia ja tämä on Aasiassa ja Lähi-Idässä arvostettua. Toivomme siis Vellamolle onnea ja menestystä maailman valloittamiseen!

Haluatko tietää millainen pohjoinen luonto oli 8000 vuotta sitten? Hanki pullollinen Vellamoa ja maista kuinka pehmeää ja puhdasta vesi voi olla.

Ystävämme Aki on suunnitellut pullon ja nettisivut. Käykää toki ihmettelemässä kauniita sivuja ja lukemassa ihana tarina veden synnystä: www.vellamo.com

vellamo water ice age water square bottle
Kuva: Vellamo / Aki Vänni
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.